Termeni si conditii

Reprezentanța Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim acceptă donații. Acestea pot fi realizate atât prin transfer bancar, cât și online - prin serviciul de plăți online furnizat de PayU.

1. Cum se poate face o donație
Pentru donațiile realizate prin transfer bancar, vă rugăm să folosiți una din cele 2 opțiuni de mai jos:

a) Banca: LEUMI LE ISRAEL
King George Branch
22 King George Street, 94262, Jerusalem - Israel
Cont (USD): 302629/05 (tip-070/3)
Cod IBAN: LUMI IL IT TLV
IBAN NO.: IL800109020000030262905
Nr. oficial de cont al clientului în moneda țării este: 902-330-302629/85

b) Patriarhia Română - Așezământul Ortodox Român, Ierusalim - Israel
Banca Comercială Româna
Cont RON:
2511.E01.0.489503.0075.ROL.35
Cod IBAN: RO14-RNCB-0075-0048-9503-0035

Cont EURO:
2511.E01.0.489503.0075.EUR.36
Cod IBAN: RO84-RNCB-0075-0048-9503-0036

Cont USD:
2511.31-25.108
Cod IBAN: RO38-RNCB-5040-0000-0025-0108
 

Donațiile realizate online se realizează prin intermediul procesatorului de plăți online PayU.

Procedura de donație este următoarea:

 • Completați formularul de donație din pagina “DONAȚII” de pe site-ul nostru. Introduceți următoarele informații:
  • Nume
  • Prenume
  • E-mail
  • Suma în RON pe care doriți să o donați
   Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nici o taxă suplimentară.
  • Detalii - dacă doriți să menționați câteva observații sau un acatist
 • Bifați acordul de Termeni și Condiții și dați click pe butonul “Donează online“

Din acest moment veți fi redirecționati către pagina securizată a procesatorului pentru finalizarea donației. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru donația efectuată și vă oferă informații relevante operațiunii. Aceste informații le veți primi de asemenea și prin e-mail.


2. Scopul donațiilor
Donațiile care se vor face cu cardul online au ca scop întreținerea și finanțarea activităților bisericii noastre, plătirea de salarii pentru angajații bisericii, susținerea proiectelor caritabile ale bisericii.
Toate plățile făcute către Reprezentanța Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim reprezintă donații.


3. Confidențialitate & Securitate
Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părti, nici de către Reprezentanța Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim, nici de către PayU. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de donație vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de donație. Mai mult de atât, Reprezentanța Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim și PayU nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării donației dumneavoastră.

Informațiile obținute nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice sau a unei alte instituții etc., decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul in care se abuzează în orice fel de website-ul nostru (www.jerusalem.ro).

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de către conducerea bisericii sau de către procesator numai în scopul declarat anterior. Informatiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației și pentru comunicări ulterioare.

Datele completate de către utilizatori pe site nu vor fi stocate în serverul Reprezentanței Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim, iar cele legate de donația online prin procesator sunt colectate numai de către procesatorul de plată, respectiv PayU.


4. Politica de Livrare
Având în vedere faptul că toate plățile efectuate către Reprezentanța Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim reprezintă donații, politica de livrare nu se aplică.


5. Politica de Retur / Anulare
Donațiile se pot returna donatorului, în cazul în care acesta solicită în mod expres, exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorul care dorește returnarea sumei donate va trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Reprezentanței Patriarhiei Române la Locurile Sfinte - Ierusalim, în care va solicita, în mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atașa la această cerere, dovada donării acestei sume de bani prin intermediul Site-ului.

Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată, prin e-mail la adresa bisericaro_jerusalem@yahoo.com, sau prin poștă pe adresa:
Romanian Orthodox Patriarchate
46 Shivtei Israel St., 95105 Jerusalem-Israel.

6. Dispute și conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legatură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.

Termenii și condițiile generale de folosire a Site-ului, precum și Termenii și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.